Chevreä ja tomaattihilloketta



Chevreä ja tomaattihilloketta

1 pieni pala chevreä
1-2 rkl juoksevaa hunajaa
lollo-rossosalaattia
oliiviöljyä
1 litra tomaattikuutioita (kuorittuna)
2,5 dl hakattua sipulia
1 kpl valkosipulia
2 cm pala raastettua inkivääriä
3 dl hillosokeria
3,5 dl punaviinietikkaa
1/3 dl kalakastiketta
2 kpl tuoretta chiliä

Pilko raaka-aineet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä 1 tunti.

Kaada juoksevaa hunajaa chevren päälle ja paista juustoa uunissa 200 asteen lämmössä, kunnes pinta on ruskea.

Asettele revityt lollo-rosso salaatinlehdet lautaselle.Ripottele oliiviöljyä salaattiin ja chevrejuusto salaatin päälle.
Lopuksi muutama lusikallinen tomaatti-chilihilloketta lautasen sivulle ja annos on valmis tarjottavaksi.