Club-Leipä



Club-Leipä

3 viipaletta paahtoleipää
1 kanafile
jäävuorisalaattia
punasipuliviipaleita
1 tomaatti
2 viipaletta cheddarjuustoa
1 dl tomaattiketsuppia
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 tl provensemausteseosta
3 tl fariinisokeria

Barbequekastikkeen valmistus:

Sekoita tomaattiketchuppi, oliiviöljy, murskattu valkosipulinkynsi, provencemauste ja fariinisokeri keskenään. Kypsennä mikrossa kiehuvaksi. Anna kastikkeen kylmetä.

Grillaa kananfile ja leikkaa siivuiksi. Paista muutama siivu pekonia.

Paahda leivät paahtimessa.Sivele leivät kevyesti barbequekastikkeella.On tärkeää että Club leipä on valmiina mehevä, joten laita jokaiseen väliin barbequekastiketta.

Kokoa leipä kerroksittain niin, että noin kahteen väliin tulee salaattia, tomaattia, punasipulia, pekonia  ja cheddarjuustosiivuja.

Lävistä leipä saslik-tikuilla ja leikkaa kolmioksi. Tarjoile ranskalaisten kanssa.