Parsa-lohisalaatti



Parsa-lohisalaatti

1 nippu vihreä parsaa
200g hiillostettu lohi
200g scampeja
1 rasia salaattimixiä ,
(mangoldifrisee,lollorosso)
50g semikuivattua tomaattia

Voikastike:
2dl kuivaa valkoviiniä
2dl kuohukermaa
1 salottisipulia
100g voita
ripaus suolaa ja valkopippuria

Keitä parsa kypsäksi n.15-20 minuuttia. Leikkaa palasiksi hiillostettu lohi.

Valmista voikastike: Keitä silputtu sipuli ja valkoviini kattilassa, kunnes sipuli on pehmennyt ja valkoviini lähes kokonaan haihtunut.
Lisää kerma ja keitä hetki. Ota kattila liedeltä ja lisää voi hyvin sekoittaen. Siivilöi kastike.

Rakenna salaatti kerroksittain ja kaada kastiketta tipottain päälle. Salaatin voi tarjota lämpimänä tai kylmänä.